Preišči stran

Dostava

Solemio.si dostavlja po celem svetu. Kalkulator za dostavo je dostopen v košarici. Strošek poštnine kupec izračuna pred oddajo naročila in plačilom nakupa. Strošek dostave krije kupec in je naveden tudi na računu. Na računu pa niso navedene carine ter morebitne druge dajatve, ki prav tako bremenijo kupca.

Dostavljamo z GLS podjetjem. Ponudnik si pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito. 

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času. Želen izdelek vam bomo odposlali najkasneje v 1-5 delovnih dneh po plačilu blaga. V kolikor bi prišlo do zamude pri dostavi, ponudnik o tem obvesti kupca, ki lahko odstopi od pogodbe.

V kolikor imate glede naročila kakšno željo lahko to pred oddajo naročila tudi napišete v polje Komentar.

Blago je dostavljeno v recikliranih vrečkah, ki so biološko razgradljive. Naprošamo vas, da temu ustrezno z njimi tudi ravnate in prispevate k čistejšemu planetu.


Dostava v Sloveniji:

  • Brezplačna dostava

Za nakupe nad 60 EUR V kolikor bo vaše enkratno naročilo znašalo 60 ali več evrov se vam bo na blagajni prikazala opcija Brezplačna dostava, ki jo pred oddaja naročila le potrdite.

  • 3,40 EUR

Velja za nakupe do vrednosti 60 evrov.

Dostava na Hrvaško

  • 7 EUR

Dostava v države iz Cone 1 in Cona 2 (Avstrija, Nemčija, Luksemburg, Nizozemska, Belgija, Italija, Danska):

  • 10 EUR

Dostava v druge države:

  • Za podatek o višini dostave na blagajni izberite svojo državo in prikazal se vam bo strošek dostave ali pa nam pišite na info@solemio.si.