Novo na naši polički

Tukaj smo za vas

IKONA-03

Darila in brezplačna poštnina

Pri nakupu nad 60 eur vam v zahvalo mi plačamo poštnino, pri nakupih nad 120 eur priložimo še darilo.

IKONA-02

Točke zvestobe

Zvestobo nagrajujemo, zato zbirajte točke in si prislužite ugodnosti.

IKONA-04

Nakup brez skrbi

Vedno lahko izdelek v roku 14 dni tudi vrnete. Mi vam pa vrnemo kupnino. Brez slabe volje.

IKONA-01

Odlična podpora

Že nekaj let vam z našim znanjem in predanostjo stojimo ob strani in vam pomagamo izbrati pravo obutev za vas in za vaše otroke.

Zakaj Solemio in moja zgodba

Zdravo! Sem Staša, lastnica spletne trgovine Solemio. Sem mama in žena, v sebi pa velik sanjač, ki se trudi gledati na svet s široko odprtimi očmi. Tukaj sem, ker želim preko spletne trgovine Solemio z vami deliti svoj košček življenja.

Kaj pravijo naše stranke

Solemio je v moje življenje dobesedno prikorakal veliko let nazaj, ko sem delala v gozdnem vrtcu. Opazovala sem otroke, ki so večinoma bosi raziskovali in se igrali v naravi. Ko niso bili bosi, so nosili bosonogo obutev (večinoma iz trgovine Solemio).

Takrat sem se prvič slišala za vse prednosti bosonoge obutve in bila navdušena. Moj svet se je obrnil na glavo in od takrat se skupaj z mojimi otroki z veseljem oglasimo v trgovini Solemio, preizkusimo čevlje in jih potem vsi radi nosimo. Seveda od tam skoraj nikoli ne gremo brez kakšne lesene igračke, ki jih sama skoraj bolj obožujem kot otroci (lesena mavrica je še vedno moja najljubša!).

Staša, lastnica spletne trgovine Solemio je izjemno srčna, predana, pogumna in iskrena ženska, ki mi je v teh letih zelo širila obzorja in me navdušila nad življenjem z manj odpadki, k čemur stremi tudi Solemio.

Vedno znova se rada vračam v Solemio in ga toplo priporočam vsem okrog mene, saj je res prečudovita (spletna) trgovinica s prelepim poslanstvom. Nas prav vsak paketek do neba razveseli!

Le tako naprej Solemio!

Nikita LunkaGozdna vila, vodja gozdnih uric in družinskih doživetij ob Cerkniškem jezeru

Na Solemio sem naletela ob hčerkinem prvem rojstnem dnevu, ko sem brskala za trajnostnimi, okolju in otroku prijaznimi igračami. Očarale so nas mavrice in mandale.

Prijaznost, odzivnost in zadovoljstvo z izdelki so me popeljali na raziskovanje še drugih ``zavihkov`` trgovine. In tako sta me Solemio in Staša popeljala v svet bosonoge obutve (ne sebi ne otrokoma ne kupim druge če je le možno), kvalitetnih predvsem zunanjih oblačilc za otroke in (jupi) tudi za mami. Nikoli še nisem bila razočarana z nobenim izdelkom, ki smo ga kupili v Solemiu. Všeč nam je prijazno in nevsiljivo svetovanje Nine in Staše. Zato zdaj vedno, ko z otroki kaj potrebujemo, najprej pogledam, če imajo kaj takega v Solemio, kar izboru in ponudbi njihovih izdelkov preprosto zaupam.

Zelo zelo rada pa se skupaj z otrokoma ustavim v showroomu, kjer se zabavamo vsi, domov pa gremo zadovoljni in nikoli praznih rok.

Nežka B.

Gradimo skupnost

Namen Solemio spletne trgovine je pošteno poslovanje s strastnimi ljudmi. Takšnimi, ki nas čutite in mi čutimo vas. Vedno več nas je – bosonogih in obrnjenih k naravi. In to me neizmerno veseli. Trudimo se, da bi ustvarili svetlejšo prihodnost, na katero bodo ponosni tudi naši otroci.

Iščemo majhne iskrice, ki bodo prižgale ogenj v vseh nas. To je naša obljuba. Upam, da bomo skupaj ustvarili trdno skupnost.

Se želite pridružiti naši Solemio družini?

Bodite z nami v Solemio klepetalnici, lahko nas spremljate na Facebooku, Instagramu, ali se naročite na naše novičke. Bodite med prvimi, ki boste izvedeli najbolj pomembne novičke, ki se dogajajo pri nas.

Zelo ponosna in hvaležna sem, da ste z nami. Naše strasti ne bi bilo brez vas. Da bomo še boljši, vas vabim, da z mano delite vaše želje in izkušnje. Samo tako bomo lahko še boljši.

Srčno dobrodošli med nami.

Staša in vsi pomagači