Eco wax vosek

Out of Stock

8,90 

Navdušeni smo, da vam lahko predstavimo Famaco eko kolekcijo za nego obutve, ki jo lahko najdete po novem tudi na naših poličkah. Ekološki izdelki za čiščenje in zaščito usnjenih (in neusnjenih izdelkov) vsebujejo le naravne sestavine, kot so aloa vera in cedrovo olje.

Čevlje lahko očistite na najbolj okolju prijazen način: s Famaco voskom. Vosek Famaco temelji na vosku in naravnih oljih. Ščiti in neguje. Vsa gladka usnja pa zaščiti pred vlago. Odlična zamenjava vsem izdelkov spreju.

Opis

Navdušeni smo, da vam lahko predstavimo Famaco eko kolekcijo za nego obutve, ki jo lahko najdete po novem tudi na naših poličkah. Ekološki izdelki za čiščenje in zaščito usnjenih (in neusnjenih izdelkov) vsebujejo le naravne sestavine, kot so aloa vera in cedrovo olje.

Čevlje lahko očistite na najbolj okolju prijazen način: s Famaco voskom. Vosek Famaco temelji na vosku in naravnih oljih. Ščiti in neguje. Vsa gladka usnja pa zaščiti pred vlago. Odlična zamenjava vsem izdelkov spreju!

Navodila za uporabo

Odstranite vse nečistoče iz čevlja. Uporabite lahko Eco clean čistilno peno za čevlje. Kremo nanašajte z gobico ali krpico. Ne pozabite zaščititi tudi šive in vse robe. Pustite, da se posuši.

O Famaco

Famaco je družinsko podjetje, ki se že več kot osem desetletij ukvarja z izdelki za nego čevljev. Sedež podjetja je v Châtillon-u, predmestju Pariza. Famaco je prepoznan po celem svetu in proizvaja enega izmed boljših voskov za zaščito obutve na svetu.

Dodatne informacije

Znamka

Famaco

Material

Drugo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Eco wax vosek

8,90 

Ni na zalogi