Kratke hlače, črte

Out of Stock

7,05  23,50 

Tkane kratke hlače so novost pri Turtledove London in so primerne za deklice in fante. Kratke hlače so izdelane iz 100-% organskega bombaža s certifikatom GOTS. V pasu imajo elastiko in so primerne za vsak dan, saj so zelo udobne za nosit. Črno veli črtast vzorec je pravi hit letošnje sezone! Hlače lahko odlično kombinirate z majčkami od Turtledove London. Kratke hlače se dolžine do sredine stegen, imajo zavihane hlačnice in dva stranska žepa.

  • Material: 100 % organski bombaž-GOTS certifikat.

Zakaj izbrati oblačila iz organskega bombaža?

Turtledove London svojo blagovno znamko oblačil gradijo na ekoloških temeljih. Oblačila so zasnovana kot unisex od velikost 0-5 let. So udobna in nosljiva v vseh letnih časih. Na prvo mesto dajejo kvaliteto, zato so vsa njihova oblačila izdelana iz organskega bombaža z GOTS certifikatom. Tako so prijazna do občutljive otroške kože, do okolja in seveda tudi do ljudi, ki jih izdelujejo.

Več o znamki Turtledove London.

Šifra: Kratke hlače, črte Kategorije: , , ,

Opis

Tkane kratke hlače so novost pri Turtledove London in so primerne za deklice in fante. Kratke hlače so izdelane iz 100-% organskega bombaža s certifikatom GOTS. V pasu imajo elastiko in so primerne za vsak dan, saj so zelo udobne za nosit. Črno veli črtast vzorec je pravi hit letošnje sezone! Hlače lahko odlično kombinirate z majčkami od Turtledove London. Kratke hlače se dolžine do sredine stegen, imajo zavihane hlačnice in dva stranska žepa.

  • Material: 100 % organski bombaž-GOTS certifikat.

Zakaj izbrati oblačila iz organskega bombaža?

Turtledove London svojo blagovno znamko oblačil gradijo na ekoloških temeljih. Oblačila so zasnovana kot unisex od velikost 0-5 let. So udobna in nosljiva v vseh letnih časih. Na prvo mesto dajejo kvaliteto, zato so vsa njihova oblačila izdelana iz organskega bombaža z GOTS certifikatom. Tako so prijazna do občutljive otroške kože, do okolja in seveda tudi do ljudi, ki jih izdelujejo.

Več o znamki Turtledove London.

 

Dodatne informacije

Znamka

Turtledove London

Material

Organski bombaž

Velikost

0-6m, 1-2y, 2-3y, 3-4y, 4-5y, 6-12m

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Kratke hlače, črte

Dodaj v košarico