Škornji Snowfox Kids – Pink Grey

Out of Stock

109,00 

Be Lenkine lisičke – škornji snowfox so ravno tisti zimski škornji, ki jih iščete: izjemno topli, mehki in udobni, v katerih bodo otroci bosonogi tudi v najhujši zimi. Notranja toplotna podloga je kombinacija sintetične in naravne volne. Vložek je odstranljiv, v notranjosti ima sloj aluminija, ki zagotavlja popolno zaščito pred mrazom. Vezalke so elastične, z njimi pa se lahko škornji prilagajajo različnim tipom stopal. Podplat je prožen in debeline 6 mm: dovolj tanek, da nudi vrhunsko bosonogo udobje in skrbi za naravni razvoj stopal. Sprednji del je širok in omogoča, da se prsti lepo razprejo.

Material: 

  • Zgornji del: tekstil in nappa usnje z zaščitno nepremočljivo membrano
  • Notranjost: tekstil / naravna volna s kombinacijo sintetične
  • Vložek: volna / alu / latex
  • Podplat: drugo / guma
Primerni za normalno do široko stopalo, normalno do rahlo povišan nart.
Tabela velikosti
Šifra: BL-SNOWFOXK-PG Kategorije: , , ,

Opis

Be Lenkine zimske lisičke – škornji snowfox so ravno tisti zimski škornji, ki jih iščete: izjemno topli, mehki in udobni, v katerih bodo otroci bosonogi tudi v najhujši zimi. Notranja toplotna podloga je kombinacija sintetične in naravne volne. Vložek je odstranljiv, v notranjosti ima sloj aluminija, ki zagotavlja popolno zaščito pred mrazom. Vezalke so elastične, z njimi pa se lahko škornji prilagajajo različnim tipom stopal. Podplat je prožen in debeline 6 mm: dovolj tanek, da nudi vrhunsko bosonogo udobje in skrbi za naravni razvoj stopal. Sprednji del je širok in omogoča, da se prsti lepo razprejo.

Material: 

  • Zgornji del: tekstil in nappa usnje z zaščitno nepremočljivo membrano
  • Notranjost: tekstil / naravna volna s kombinacijo sintetične
  • Vložek: volna / alu / latex
  • Podplat: drugo / guma
Primerni za normalno do široko stopalo, normalno do rahlo povišan nart.
 
Izbira prave velikosti:
Dobro izmerite dolžino in širino otroškega stopala, nato dodajte 1,2-1,5 cm in primerjajte dolžino stopala s priloženo tabelo.
 
Vzdrževanje

Čevlje po uporabi vedno dobro posušite. Čevljev ne namakajte. Čiščenje z vlažno krpo. Za izboljšanje vodotesnosti se priporoča, da jih impregnirate s sredstvi za impregnacijo. Priporoča se uporaba izdelkov za nego usnja.

Be Lenka je Slovaška blagovna znamka Lenke Cenigove – mame treh otrok, žene in nekdanje paraolimpijke, trenutno pa predvsem podjetnice, ki je predana izdelavi nosilk za dojenčke in bosonogih čevljev. Lenke njena telesna omejitev ni nikoli ovirala, temveč jo je spodbujala, da je bila v vsem, kar je počela najboljša.

Tabela velikosti

<-- levo - desno -->
Velikost2526272829303132333435
Notranja dolžina cm16,316,917,518,218,919,520,220,921,622,222,9
notranja širina cm7,17,27,47,57,77,97,98,18,28,38,5

Dodatne informacije

Znamka

BeLenka

Velikost

25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35

Komentarji so onemogočeni.

Škornji Snowfox Kids - Pink Grey

Dodaj v košarico