STICK LETS Dodeka Komplet 12-ih

Out of Stock

34,95 

Stick-lets so silikonski povezovalni elementi, ki so trpežni, vremensko obstojni, varni in primerni za večkratno uporabo. Z njimi domišljija ne pozna meja in s Stick-lets lahko otroci preproste palice povežejo v mnoge oblike: utrdbe, igrače, živali, razne geometrijske oblike itd.

S Stick-lets otroke spodbudimo k reševanju problemov, sposobnosti timskega dela, spodbujamo ga k uporabi domišljije in njegove spretnosti, odkrivanju novih oblik in učenju, kaj vse zmore zgraditi s svojimi rokami.

 Komplet Dodeka vsebuje 12 povezovalnih elementov Stick-lets:

  • 2 bela,
  • 2 zelena,
  • 2 modra,
  • 2 rdeča,
  • 2 vijolična,
  • 2 oranžna.

Komplet Dodeka je odličen začetni komplet. Z njim lahko zgradite utrdbe, šotore ali druge zahtevne geometrične oblike.

  • Stick-lets so se izkazali za odlično spodbudo pri motoričnih spodobnostih in koordinaciji, hkrati pa spodbujajo otroke, da gredo v naravo in se gibljejo. Vsi vemo, kako je gibanje pomembno pri pravilnem razvoju otroka in pri razvoju senzoričnih sistemov.  
  • Stick-lets hkrati spodbujajo otroke k reševanju problemov, s tem pa krepijo svojo domišljijo in kognitivne sposobnosti. Lahko bi rekli, da se prijetno s koristnim v tem primeru odlično dopolnjujeta.
  • Predšolski otroci z uporabo Stick-lets začenjajo razumeti oblike, strukture. Večji otroci pa jih lahko uporabijo tudi pri razumevanu težjih snovi, kot so geometrija, fizika, arhitektura. Uporabljajo se tudi v terapevtske namene – za gibalno, govorne in umetniške terapije.
  • Stick-lets so primerni za otroke starejše od 6 let, vendar jih lahko po naših izkušnjah z lahkoto uporabljajo tudi otroci starejši od treh let. S Stick-lets je namreč povezati palice in rjuhe v šotor super enostavno!

Seveda pa niso primerni samo za otroke. Primerni so za vse ljudi, ki radi čas preživljajo na prostem in gojijo ljubezen do proste igre in kreiranja domišljije. Njihova uporaba je neskončna: lahko sestavite pohištvo, stojalo za fotoaparat, razne okvirje, za držalo za palice ali jih uporabite pri raznih popravilih.

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh je enaka trenutni.

Ni na zalogi

Šifra: SL-DFK-12 Kategoriji: ,

Opis

S Stick-lets potrebujete le mnogo domišljije in nekaj palic in že lahko z njimi zgradite vse, kar si lahko zamislite. Stick-lets pomagajo otrokom vseh starosti, da ustvarjajo zanimiva in nepozabna doživetja. Z uporabo Stick-lets se otroci zaljubijo v najbolj razširjeno, trajnostno igračo – palico! 🙂

Ali so Stick-lets varni za uporabo?

Da, Stick-lets so varni za otroke. Izdelani so skladno s RoHS zahtevami, ter imajo oznako CE. Izdelani so pri proizvajalcu s ISO certifikatom in pri proizvodnji ne dovolijo otroškega dela. Torbice (pri Dodeka kompletu) so izdelane iz naravnega, nebeljenega bombaža in so natisnjene z varnimi ne-toksičnimi barvami.  

Ali o Stick-lets za večkratno uporabo?

Seveda! Stick-lets so izdelani iz 100% silikona, kar pomeni, da se ne razgradijo, so trajnostni in odporni na ekstremne okoljske razmere. Po večkratni uporabi še vedno ohranijo svojo prvotno obliko in svoje prvotne lastnosti. Vendar jih ne pustite v gozdu! Stick-Lets so zato, da jih zlahka najdete obarvani z živimi barvami.

Stick-lets rastejo z uporabniki. Če jih vaš otrok ne potrebuje več, jih lahko še vedno uporabite pri vrtnarjenju ali kampiranju. Stick-Lets lahko uporabite tudi na domačem zelenjavnem vrtu.

Zgodba o Stick-lets

Glavna zamisel za Stick-lets je Christina Kazakia dobila ob spominih iz otroštva, saj so bili njeni najlepši spomini, ki so se ohranili povezani z naravo. Ali se bodo tudi naši otroci spominjali svojega otroštva po prosti igri polni tveganj in nedefiniranih oblik? Bodo ti spomini spodbudili potrebo po zaščiti in ohranjanju našega naravnega okolja? Današnji otroci nažalost ne preživljajo več dovolj časa v naravi. Pri tem jih ovira vse polno dejavnikov: od prekomernega posedanja pred ekrani, do prezasedenih urnikov staršev, do raznih pomislekov in strahu staršev (da bi se otroci lahko poškodovali), do tega, da tudi izobraževalne ustanove več ne dajejo povdarek na učenje na prostem. Tako se je rodila ideja po orodju, ki je preprosto za uporabo, zabavno in dovolj majhno, da ga lahko vzamemo vedno s seboj. Orodje, ki bi spodbudilo, da lahko otroci sami gradijo, oblikujejo in so povezani z naravo.

Dodatne informacije

Znamka

Stick-Lets

Material

Drugo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

STICK LETS Dodeka Komplet 12-ih

34,95 

Ni na zalogi