Preišči stran
Biobu

Bambino posodica, turkizna

Ocenite

Naj se vaši otroci zabavajo tudi, ko jedo. Otroci bodo navdušeni nad barvnimi odtenki. Če ne želite imeti v omarah na kupe poceni otroških plastičnih posodic in če ste ljubitelji dizajna, potem bodo Biobu izdelki zagotovo všeč tudi vam! 

Izdelki BIOBU so oblikovani za vsakodnevno rabo, doma ali na poti, in so odlična zamenjava za običajno plastiko in lomljive kuhinjske pripomočke. Izdelani so iz razgradljivih bambusovih vlaken v kombinaciji z vezivom iz melamina, ki je 100-% varen za hrano.

Posodica Bambino se odlično dopolnjuje z lončkom in krožnikom iz kolekcije Bambino. Izberite svojo najljubšo kombinacijo med šestimi drznimi barvami, ki so na voljo. Posodica je idealne velikosti za otroke, vendar vam bodo izdelki Bambino prišli prav tudi na piknikih, kampiranjih ali na družinskih vrtnih zabavah.

Velikost posodice:  Ø15 x 5 cm

Lastnosti izdelka:
- narejena iz bambusovih vlaken,
brez BPA, PVC in ftalatov,
- primerna za pomivanje v pomivalnem stroju,
- primerna za tople in hladne jedi in pijače,
- ni primerna za mikrovalovne pečice.

Opozorilo: Izdelki BIOBU so trpežni in trajnostni ter izdelani iz okolju prijaznega materiala, ki pa ni nezlomljiv. Sicer se ne bo razbil tako hitro kot keramika ali steklo, vendar če pade na tla pod določenim kotom, lahko vseeno poči ali se okruši. Zato je potreben nadzor odrasle osebe za otroke, mlajše od 3 let.

Več o BIOBU in eko dizajnu si lahko preberete tukaj.

 

Zaloga: Ni na zalogi

8,00 €
Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0)
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi