Preišči stran
Natural Earth Paint

Naravne otroške barve (za 2 l barv)

Ocenite

Natural Earth Paint je mešanica čiste naravne zemlje, mineralnih pigmentov in organskih sestavin, ki so popolnoma varne, trajnostne in hkrati odlične za otroško ustvarjanje. Naravni pigmenti so iz gline in mineralov, ki so zbrani iz celega sveta.

Z izločanjem konzervansov, toksinov težkih kovin, topil, sintetikov in polnil, so izdelki Natural Earth Paint izdelki najvišje kakovosti (najbolj čiste, sijoče in trajnostne barve na trgu).

Z barvami Natural Earh Paint lahko slikate na les, kamenčke, tkanine, steklo, papir in drugo. Barve so zelo ekonomične za uporabo, saj celotni komplet barv zadostuje za okrog 2 litra barve (ko prah zmešate z vodo). Priporočamo, da namešate le toliko barve kot jo potrebujete za eno barvanje. Sicer pa lahko barvne mešanice shranite v zaprtih posodicah pri sobni temperature od 2 do 3 tedne.

Komplet Natural Earh Paint vsebuje celotni nabor šestih različnih ekoloških naravnih barv, ki so zelo primerne za majhne otroke. Otroci lahko barvajo s čopičem ali kar s prsti in rokami. Barve so prav tako primerne za profesionalno rabo (če v svojem ateljeju ne želite več toksičnih in strupenih barv), saj lahko z barvami Natural Earh Paint ustvarjate odlične akvarele.

Barve so v celoti izdelane iz naravnih sestavin iz zemlje. So preproste za čistit, saj so na vodni osnovi (ko prah zmešate z vodo). Če imate težave s kožo ali alergijami, vam barve Natural Earh Paint ne bodo povzročale težav.

Ko 100 % naravnim barvam v prahu dodate vodo, lahko pripravite kremaste tempera barve. Če dodate več vode, lahko ustvarjate z akvareli.

Vsebina kompleta:

  • 6 barv v prahu zadostuje za pripravo do 2 litra barve.
  • 3 čopiče iz bambusa, 2 večja in 1 mali. 
  • Naravni odtenki: rdeča, oranžna, rumena, zelena, modra in rjava.
  • Sestavine: ekološki koruzni zdrob, arabski gumi, naravna zemlja, mineralni pigmenti.
  • Izdelano v ZDA
  • Vse embalaže so reciklirane in biorazgradljive

V primerjavi z večjim paketom (za 3 l barve) ta paket ne vsebuje posodic za pripravo barve.

Navodila za uporabo:

Prah zmešajte z vodo v razmerju 1:1. Barva je pripravljena za uporabo.

O Natural Earth Pain

Barve Natural Earth Paint je leta 2011 razvila slikarka, mama in podpornica čistejšega okolja Leah Fanning. V svoji prvi nosečnosti je Leah želela odstraniti vse toksične barve iz svojega umetniškega ateljeja. Ker na trgu ni našla primernih naravnih in netoksičnih barv, se je odločila, da jih izdela sama.

Že od samega začetka se je želela osredotočiti na okolju prijazne in popolnoma nestrupene umetniške materiale ter zelo kakovostne in trajnostne izdelke. Zavezana je okolju prijaznemu poslovnemu modelu, ki ga odraža prestižni certifikat Gold (Green America).

Pomemben podatek za primerjavo z drugimi barvami

V primerjavi z drugimi otroškimi barvami so Natural Earth Paint odlična ekološka izbira. Običajno so otroške barve pakirane v embalaži z vsebino od 60 do 80 ml. Če primerjamo ceno in količino so barve Natural Earth Paint veliko bolj ekonomične. Pogosto se otroške barve prej posušijo, preden jih popolnoma porabite. Barve Natural Earth Paint omogočajo, da pripravite le toliko barve kot jo boste trenutno potrebovali in porabili.

Zaloga: Ni na zalogi

34,95 €
Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0)
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi