Preišči stran
Litogami

Hiška CASAGAMI, velika

Ocenite

Casagami je hiška iz kartona, ki sveti na sončno energijo. Hiška je lahko dekorativna, hkrati pa tudi izobraževalna. Odličen način, kako otroka poučite in mu prikažete trajnostne in alternativne načine pridobivanja energije.

Casagami lahko sestavite v nekaj minutah in ne potrebuje lepila. Casagami nato postavite na okensko polico čez dan, da se lahko napolni in da jo boste lahko prižgali zvečer, ko je čas za spanje. Priporočljivo polnjenje na sončni svetlobi je 5 ur. 

Casagami je izdelana iz rjavega kartona.

  • Mere sestavljene hiške Casagami: 80 x 65 x 75 mm
  • Mere embalaže: 162 x 229 x 11 mm
  • Materiali: Vsak Casagami je sestavljen iz solarnega modula in že izrezanega kartona.  
  • Komplet vsebuje: karton z izrezom, sončni modul, ki je sestavljen iz mini sončne celice, LED , stikalo in litij-ionsko baterijo.
Vsi izdelki Litogami delujejo na sončno energijo. Izdelani so iz recikliranega papirja, potiskana barva pa je netoksična. imajo tudi certifikat za odgovorno ravnanje z odpadki.

Trajnostna zaveza 

Pri Litogami si dandanes težko predstavljajo oblikovanje novega izdelka, ne da bi pomislili na njegov ekološki in družbeni vpliv. S projektom Casagami so želeli izraziti svojo zvezanost solidarnosti in odgovornosti do družbe. Njihov cilj je ozaveščanje o trajnostnem razvoju, zlasti pri otrocih in njihovih starših. Njihovi izdelki so izdelani v Franciji. Zaposlujejo ljudi s posebnimi potrebami in sodelujejo z različnimi ustanovami.

Zaloga: Ni na zalogi

9,90 €
Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0)
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi