Preišči stran
Grimm's

Mobilna hiška, modra zelena

Ocenite

Prekrasna igrača: majhna mobilna hiška, ki vsebuje streho, tri loke (ki so lahko postelje, zibelke, stene), 2 krpici iz filca, 2 stola, miza in police. Mobilna hiška vsebuje 14 delov in se lahko zložijo v največji lok (streho) in zaprejo s krpico iz filca in z dvema bombažnima vrvicama. Mobilno hiško lahko otroci odnesejo povsod s sabo: na obisk k prijateljem, v restavracijo ali poleti v park. 

  • Material: lipa, netoksične barve na vodni osnovi, rastlinska olja.
  • Set vsebuje 12 kosov in 2 krpici iz filca. 
  • Velikost: 19 cm, višina 15 cm.
  • Priporočena starost otroka: +3.
Opozorilo: igrača vsebuje manjše delce in ni primerna za otroke mlajše od treh let. Obstaja nevarnost zadušitve.

Vzdrževanje lesenih igrač

Pri čiščenju lesenih izdelkov Grimm's uporabljajte le vlažno krpo. Nikoli jih ne potapljajte v vodo, ne uporabljajte razkužil ali vroče vode!

Grimm's je družinsko podjetje, ki izdeluje lesene igrače, ki so razširjene že po vsem svetu. Vsi njihovi izdelki so izdelani v Evropi, dokončani pa v njihovem podjetju v Nemčiji. Večina izdelkov je brušenih na roko, zato so drugačni na pogled in prijetnejši na dotik (v primerjavi z drugimi obdelavami lesa). Vsi leseni izdelki podjetja Grimm's imajo certifikat kakovosti ISO 9001 : 2008. Od avgusta 2015 ima podjetje Grimm Spiel & Holz Design certifikat FSC.

Les navdihuje vsa čustva

Les nam je všeč, ker je naravni material. Na lesenih izdelkih se pojavljajo različni vzorci in oznake, zaradi česar je vsak leseni izdelek edinstven. Edinstvene spremembe so dokaz o kakovosti in niso napake, saj jih je tako oblikovala narava.

Zakaj so nam všeč izdelki iz lesa?

  • Značaj

Les je oblikovan skozi čas. Njegov videz je estetski in pripoveduje zgodbe o naravi in življenju. Ko se njegovo potovanje skozi generacije konča, se lahko reciklira nazaj v naravo.

  • Zvok

Les ima topel in živahen zvok.

  • Vonj

Skozi vonj lesa čutimo njegovo edinstvenost, jasnost in iskrenost.

  • Okus

Se spominjate, kakšen okus ima les? Les ne potrebuje dodatkov, zato je odličen material pri izdelavi prvih igrač za dojenčke, ki jih imajo veliko v ustih. Ker je površina groba in neobdelana, dobro vpija vlago. Na suhi leseni površini zato bakterije nimajo dobrih pogojev in se ne razvijajo. Nekatere vrste lesa tudi odlično zavirajo rast bakterij.

  • Dotik

Les je topel material in ima izrazito površino. Zato je prijeten na dotik in daje dober občutek.

Zaloga: Na zalogi

69,95 €
Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0)
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi