Preišči stran
Grödo

Volnene nogavice za dojenčke, natur

Ocenite

Volnene nogavičke za najmlajše. Nogavice nimajo šiva pri prstih in peti.To zagotavlja udobno nošenje, brez drgnjenja. Volnene nogavice so nepogrešljiv kos oblačila v vsaki otroški omari. Volna odlično uravnava telesno temperaturo in dobro odvaja vlago. Nogavice so izdelane le iz naravnih materialov, zato se stopala v njih ne potijo.

Lastnosti:

  • Materiali: 100 % ekološka volna (GOTS certifikat)*
  • Izdelane v EU.
* v zgornjem delu imajo nogavice vpletenih več elastičnihi niti, zato da držijo nogavico okrog gležnja. Proizvajalec je dodal te elastične niti zato, ker brez njih nogavice ne bi ostale okrog gležnja. Ker so elastične niti vpletene, obstaja le majhna možnost, da bi se dotikale kože. Sama tkanina je izdelana le iz 100 % naravnih materialov, brez sintetičnih materialov.

Grödo

Podjetje Grödo (Wilhelm Grözinger Strumpffabrik GmbH), ki izdeluje nogavice za otroke in odrasle, je bilo ustanovljeno leta 1924 in ga upravlja že tretja generacija. Njihovo vodilo že od začetka je, kako ponuditi in izdelati ekološke nogavice po najvišjih standardih kakovosti. Pri izdelavi svojih nogavic uporabljajo le ekološki bombaž in kolikor je mogoče tudi volno iz nadzorovane ekološke reje. Proizvodnja poteka izključno v državah EU. Grödo je član IVN in ima certifikat po IVN in GOTS. 

Vzdrževanje:

Ročno pranje. Priporočamo uporabo sredstev za pranje volne. Sušenje na zraku. Volna ne potrebuje toliko pranja kot bombaž, saj ima odlične samočistilne lastnosti in zavira rast bakterij.

Pomoč pri izbiri velikosti:

  • 00: 56-62
  • 01: 68-74
  • 02: 80-86
  • 03: 86

Zaloga: Na zalogi

8,60 €

* Izpolni

8,60 €
Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0)
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi