Preišči stran
Peerko

Škornji FROST | Chestnut

Ocenite

Novi zimski podloženi škornji FROST

Peerko FROST so udobni, elegantni in hkrati našemu telesu prijazni zimski škornji, ki posnemajo bosonogo hojo. Izdelani so iz gladkega usnja, z uporabo lepil na vodni osnovi, brez topil. Primerni so za širša stopala, vendar se lahko z vezalkami dobro prilagodijo, tako da ustrezajo različnim oblikam stopal.

Podplat je izdelan iz prožne termoplastične gume, ki jo je mogoče reciklirati. Debelina podplata je 3,5 mm in z 1,5 mm dodanim profilom. Podplat je lepljen in prišit k zgornjemu delu.

Škornji FROST zaradi boljše vodotesnosti nimajo zadrge na notranji strani.

Materiali:

  • Zgornji del: usnje
  • Notranji del: tekstil / topla podloga iz volne
  • Spodnji del: drugi / PVC
Upoštevajte, da so čevlji večinoma ročno izdelani.
 
Vzdrževanje: za nego škornjev uporabite sredstva, ki so primerna za nego usnja. Priporoča se impregnacija pred prvo uporabo. Če bodo čevlji dobro impregnirani, je tudi čiščenje lažje. Škornje očistite z mokro krpo ali mehko gobico. Čevljev ne perite v pralnem stroju in jih ne sušite v bližini virov toplote. Izogibajte se namakanju.
 
 

VPLIV NA ZDRAVJE 

Bosa hoja je zdrava in naravna, vendar žal ni vedno mogoče, da bi hodili bosi. Bosonogi čevlji posnemajo občutek bose hoje in hkrati zaščitijo stopala pred poškodbami.

O PEERKO

Peerko je mlado češko podjetje s poslanstvom dokazati, da so lahko bosonogi čevlji hkrati zdravi, udobni in privlačni. Sodelujejo s fizioterapevti in oblikovalci čevljev, da bi zagotovili čim boljše kriterije bosonoge obutve, hkrati pa želijo, da so njihovi čevlji praktični in elegantni. 

Zaloga: Na zalogi

150,00 €

* Izpolni

150,00 €
Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0)
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi