Preišči stran
Peerko

Škornji GO | Black

Ocenite

Peerko 2.0 GO so udobni, elegantni in hkrati našemu telesu prijazni škornji, ki posnemajo bosonogo hojo. Izdelani so iz gladkega usnja, z uporabo lepil na vodni osnovi, brez topil. Škornji GO so tudi dodatno podloženi, zato so primerni za nošenje od jeseni do spomladi. Na strani imajo dodano zadrgo, da se lažje obuvajo in boljše prilegajo stopalom. 

Primerni so za širša stopala, vendar se lahko z vezalkami dobro prilagodijo, tako da ustrezajo različnim oblikam stopal.

Podplat je izdelan iz prožne termoplastične gume, ki jo je mogoče reciklirati. Debelina podplata je 3,5 mm in z 1,5 mm dodanim profilom. Podplat je lepljen in prišit k zgornjemu delu.

Materiali:

  • Zgornji del: usnje
  • Notranji del: tekstil / plast flisa
  • Spodnji del: drugi / PVC
Upoštevajte, da so čevlji večinoma ročno izdelani.
 
Vzdrževanje: za nego škornjev uporabite sredstva, ki so primerna za nego usnja. Priporoča se impregnacija pred prvo uporabo. Če bodo čevlji dobro impregnirani, je tudi čiščenje lažje. Škornje očistite z mokro krpo ali mehko gobico. Čevljev ne perite v pralnem stroju in jih ne sušite v bližini virov toplote. Izogibajte se namakanju.
 
 

VPLIV NA ZDRAVJE 

Bosa hoja je zdrava in naravna, vendar žal ni vedno mogoče, da bi hodili bosi. Bosonogi čevlji posnemajo občutek bose hoje in hkrati zaščitijo stopala pred poškodbami.

O PEERKO

Peerko je mlado češko podjetje s poslanstvom dokazati, da so lahko bosonogi čevlji hkrati zdravi, udobni in privlačni. Sodelujejo s fizioterapevti in oblikovalci čevljev, da bi zagotovili čim boljše kriterije bosonoge obutve, hkrati pa želijo, da so njihovi čevlji praktični in elegantni. 

Zaloga: Na zalogi

140,00 €

* Izpolni

140,00 €
Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0)
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi