Preišči stran
Filii Barefoot

Sandali Scorpion, usnjeni, rumeni M

Ocenite

Otroci morajo čutiti tla, po katerih hodijo in za to ne potrebujejo nikakršnega blaženja ali dodatne opore. 

Sandali Scorpion so odlična obutev za toplejše dni, saj so dobro zračni. Imajo širok sprednji del, tako da imajo prstki dovolj prostora. Mladi raziskovalci bodo opremljeni za vsakodnevne dogodivščine. Ker so spredaj zaprti, dobro ščitijo prstke.

Izjemno mehki otroški sandali z edinstvenim in zelo prožnim Filiijevim podplatom podpirajo naraven razvoj mišic in spodbujajo razvoj ravnotežja. Filiijev podplat iz kavčuka je primeren tudi za alergike, saj ne vsebuje lateksa. Čevlji nimajo povišane pete ali oblikovane notranjosti, saj omogočajo posnemanje bose hoje. 

Izdelani so iz bio usnja, zato so zelo mehki in udobni.

  • Material: usnje / bio, gladko*
  • Notranjost: usnje / bio, gladko*
  • Podplat: drugo / guma, pluta
  • Barva: rumena
  • Širina čevljev (WMS): M - ožji obseg, primerni za nizek nart in ozka do normalno široka stopala.
  • Izdelani na Portugalskem

Primerni za ozka do normalna stopala, nizek nart.


Kako izbrati pravo velikost?

Preden oddate naročilo, vas prosimo, da otroku dobro izmerite dolžino stopala. Vsak proizvajec imajo drugačne velikosti. Če še niste kdaj imeli Filii čevljev, vas lahko velikosti presenetijo. Ko izmerite dolžino in širino stopala, mere primerjajte s priloženo tabelo velikosti. Dolžini stopala dodajte od 1-1,5 cm. In ne več!
 
Nemški inštitut za čevlje (WMS) priporoča, da morajo malčki, ki so šele začeli hoditi, imeti med palcem in sprednjim delom čevlja od 12 do 14 mm praznega prostora. Pri večji otrocih lahko ta razdalja znaša največ 17 mm, pri manjših otrocih naj bo dodatnega prostora manj - 10 mm.  
 

Opozorilo: Želimo vas opozoriti, da se lahko čevlji hitreje obrabijo pri vožnji s kolesom ali poganjalcem. Takšne vrste obraba ni razlog za reklamacijo.

Negovanje: 

Večje umazanije pustite, da se dobro posušijo in jih potem očistite s primerno krtačo ali vlažno krpo.

Kakšne so lastnosti čevljev, ki posnemajo boso hojo?

  • So zelo mehki in upogljivi.
  • Lahka teža.
  • Tanek fleksibilen podplat brez povišane pete.
  • Brez podpornih ali drugih nepotrebnih podpornih funkcij.

FILII BAREFOOT je nemška blagovna znamka. Brigitte Weiss je mamica, hkrati pa oblikovalka čevljev Filii, ki so modni, edinstveni, v prvi vrsti pa čevlji, ki so kvalitetni in omogočajo naravni razvoj otroških stopal. Za izdelavo usnjenih čevljev Filii so uporabljeni le materiali, ki so testirani in ne onesnažujejo okolja. Izdelani so ročno v Nemčiji. Čevlji Filii so odlična izbira za dobro zaščito otroških stopal.

Zaloga: Na zalogi

74,95 €

* Izpolni

74,95 €
Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0)
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi