Preišči stran

UV-KLOBUČKI IN KAPE

V kategorija uv klobučki in uv kape boste našli poletna pokrivala za otroke proizvajalca Sunday Afternoons, ki so strokovnjaki za pokrivala in ljubitelji preživljanja časa na prostem. Nenehno izdelujejo nova pokrivala, ki odlično služijo pri avanturah na vodi, delu na vrtu, pohajkovanju ali kjerkoli, kjer smo izpostavljeni soncu.

Mnogi majhni detalji pripomorejo k najboljši kvaliteti njihovih uv-zaščitnih pokrival. UV otroški klobučki in kape so nujna oprema v poletnih mesecih, saj z njimi dobro zaščitimo najbolj izpostavljene dele telesa: glavo, oči, ušesa in vrat. UV zaščitna pokrivala proizvajalca Sunday Afternoons imajo stopnjo zaščite UV50+ in so izdelana iz najlona, ki nudi dobro zračnost. Ker so njihova poletna pokrivala zelo lahka in zračna, otroke ne ovirajo v vozičku in vsakodnevni igri na prostem ter se v njih ne potijo.

Glavna njihova prednost so izjemno široki krajci, ki zagotovljajo dobro zaščito obraza, ter zadnji podaljšani deli, ki zaščitijo vratni del. Klobučki imajo dodano vrvico, ki se s posebno zaponko ob močnejšemu potegu sama odpre in ne predstavlja nevarnosti. Najbolj pomembno pa je, da klobučke Sunday Afternoons otroci zelo radi nosijo. 

BESTSELERJI