Kukavica – Ptičje piščalke

Out of Stock

24,00 

Quelle est Belle so ročno in z ljubeznijo izdelane lesene ptičje piščalke, ki so edinstvene, pametne in odlične izobraževalne igrače za otroke in odrasle. Z njimi se lahko naučite prepoznati ptičje oglašanje, opazujete in odkrijete ptice v njihovem naravnem življenjskem okolju, ter se z njimi pogovarjate.

Kukavica

Igrajte se s kukavico. In odgovorila vam bo.

Piščalka za posnemanje kukavice je enostavna za uporabo in zelo učinkovita. Napolnite piščalko z zrakom in zapojte v kukavičjem jeziku, nato pa pozorno poslušajte njen odgovor.

S kazalcem prekrijte majhno okroglo luknjo na vrhu in vpihnite “kuk”, dvignite prst in vpihnite “koo”, “kuk koo”. Kukavica vam bo v kukavičjem jeziku kmalu odgovorila.  Da boste iz piščalke izvabili pravi glas, boste potrebovali nekaj vaje, tako kot pri vsakem preprostem glasbilu. Pri učenju vam bo v pomoč ta video.

  • Material: lakirani les, CE
  • Pakirana v lični leseni škatli.
  • Priporočena starost: 3+

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh. 23,00 

Ni na zalogi

Šifra: QB-003 Kategoriji: ,

Opis

Quelle est Belle

Gospod Francois Morelle in podjetje Quelle Est Belle že več desetletij razvijajo in ustvarjajo te neverjetne ptičje piščalke. Vse piščalke so različne in ustvarjajo drugačne zvoke za vsako vrsto divjih ptic. Nekatere piščalke tako kot glasbeni inšturmenti zahtevajo nekaj vaje preden se pravilno uporabljajo. Upoštevajte navodila za uporabo, ki so zapisana pri opisu.

Še nekaj napotkov

Naj bo vaša piščalka vedno z vami, ko greste v naravo. Ne pozabite, da so ptice ponavadi najbolj dejavne zgodaj zjutraj in ob mraku, razen takrat ko gnezdijo in hranijo mladičke. Pri slednjih je še posebej pomembno, da jih ne vznemirjamo in motimo. Ptičje kraljestvo je del občutljivega naravnega ravnovesja narave, ki ga moramo zaščititi in se naučiti živeti v harmoniji z njim. Kadar opazujemo ptice, se moramo izogniti hitrim in nepotrebnim gibom. Pri opazovanju ptic odprite oči, mirujte in predvsem bodite potrpežljivi. Ko opazite ptico, počakajte, da se oglasi prva, šele nato uporabite piščalko. Z malo sreče vam bo odgovorila in pogovor bo stekel.

 

Dodatne informacije

Znamka

Quelle est Belle

Material

Drugo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Kukavica - Ptičje piščalke

24,00 

Ni na zalogi