Brezplačna poštnina pri nakupu nad 70 EUR

info@solemio.si  +386 41 431 410  |  Pon - Pet: 9h - 14h

Vračilo in menjava blaga

Želimo, da v naši spletni trgovini nakupujete brez pomislekov in z veseljem. Če vas skrbi, da bo naročeni izdelek prevelik ali premajhen, če morda ne bo ravno take barve, kot ste si želeli, nas prosim kontaktirajte na podpora@solemio.si in z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri prave velikosti ali z dodatnimi informacijami o izdelku.

V kolikor z izdelkom ne boste zadovoljni, ga lahko vrnete v roku 14 dni od prejema paketa brez navedbe razloga. Vrnete lahko le NEPOŠKODOVANE in nenošene izdelke, v nepoškodovani embalaži in z vsemi etiketami ter priloženim računom.

Paket pošljite na naslov skladišča (in ne na sedež podjetja):

Filing d.o.o.

Bizjakova 9

1000 Ljubljana

Prosimo vas, da izpolnete obrazec za vračilo, ki ga najdete na naši spletni strani.

Lahko se odločite za vračilo izdelka v zameno za vračilo kupnine ali za menjavo izdelko. Menjava je mogoča le za enak model obutve – v istem znesku. Menjav z drugačnimi zneski ne urejamo. V tem primeru vas prosimo, da oddate novo naročilo in ga poravnate, za vrnjen izdelek pa vam vrnemo kupnino.

Vračilo in menjava

Lahko se odločite za vračilo izdelka v zameno za vračilo kupnine ali za menjavo izdelko.

Za vračilo izdelka sledite spodnjim korakom:

 1. Preko spleta izpolnite in oddate obrazec za vračilo.
 2. Izdelke pošljite na naslov našega skladišča ali jih po predhodnem dogovoru prinesite osebno. Nujno priložite račun.
 3. Vašo zahtevo bomo obdelali takoj, ko prejmemo vaš paket oziroma najkasneje v 5. dneh po prejemu paketa. Ko bo vaše vračilo obdelano, boste o tem obveščeni preko e-pošte. Vračilo kupnine lahko pričakujete v roku 14 dni od dneva, ko obdelamo vaše vračilo.

Za menjavo izdelka sledite spodnjim korakom (menjava je mogoča le za enak model obutve in isti znesek):

 1. Preko spleta izpolnite in oddate obrazec za vračilo za izdelek, ki ga vračate.
 2. V spletni trgovini oddate novo naročilo in v komentar napišete MENJAVA.
 3. Izdelek pošljite na naš naslov skladišča. Nujno priložite račun.
 4. Vašo zahtevo bomo obdelali takoj, ko prejmemo vaš paket oziroma najkasneje v 5. dneh po prejemu paketa. Ko bo vaše vračilo obdelano, boste o tem obveščeni preko emaila. V roku 14 dni od dneva, ko obdelamo vaše vračilo, vam pošljemo novi izdelek.

Še ta nasvet: menjave trajajo dlje, saj čakamo vaš paket in traja kar nekaj časa, da uredimo menjavo. V kolikor se vam mudi, vam svetujemo, da oddate novo naročilo, ga poravnate in vam ga odpošljemo v parih dneh. Za vrnjen izdelek vam vrnemo kupnino.

Splošni pogoji vračil

Stroške vračila blaga krije kupec. Izdelke je potrebno pomeriti v notranjih prostorih. Čevlji morajo biti nenošeni in brez vidne obrabe. Vrniti jih je potrebno v originalni embalaži. Vračila prejeta s poštnimi nalepkami prilepljenimi neposredno na škatlo oziroma embalažo čevljev ne bomo obdelali in bodo vrnjeni na vaš naslov. Izdelke z vidno obrabo ali poškodbo ni mogoče vrniti. Kot kupec sami nosite breme za nevarnost izgube, poškodbe ali uničenja izdelka, ki ga želite vrniti ali zamenjati, razen če je do tega prišlo brez vaše krivde. 

Kdaj prejmete vračilo?

Vašo zahtevo za vračilo in menjavo bomo obdelali v najkrajšem času, oziroma najkasneje v 5. dneh od prejema paketa. O tem boste obveščeni preko e-pošte. Vračilo kupnine lahko pričakujete najkasneje v 14. dneh od obdelave vračila. Kupnina bo vrnjena na račun, s katerega smo prejeli plačilo. Pri plačilu po povzetju ne vračamo kupnine v gotovini, zato je potrebno v obrazec za vračilo navesti številko tekočega račun, na katerega se vrne kupnina. Vračila na tuje račune ne urejamo (kot naprimer preko Revoluta), zato vas prosimo, da pri navedbi računa za vračilo pripišete slovenski račun. Hvala za razumevanje.

Ali je možna menjava izdelka?

Izdelke lahko zamenjate v roku 14 dni od prejema vašega naročila. Vendar le za enake izdelke, oziroma za isti znesek od prvotnega naročila. V primeru menjave krijete stroške vračila vi, stroške ponovnega pošiljanja pa krijemo mi.

Ob vračilu izdelka morate izpolniti obrazec za vračilo, ki ga najdete na naši spletni strani OBRAZEC ZA VRAČILOPOMEMBNO: brez oddanega in izpolnjenega obrazca vračila ne bodo obravnavana.

Nekaj nasvetov pred nakupom

Da bi se izognili vsem postopkom menjave, vas vljudno prosimo, da pred nakupom preverite tabele velikosti in jih primerjate s svojimi merami ali merami vašega otroka. Če potrebujete nasvet pri izbiri prave velikosti, vam z veseljem vedno pomagamo.

Nekaj nasvetov ob prejemu paketa

Možnost vračila ali zamenjave izdelkov je namnjena temu, da lahko izdelek, če niste zadovoljni z njim, brez težav vrnete in odstopite od pogodbe. Vendar to tudi pomeni, da imate tudi vi določene obveznosti. Prosimo, da upoštevate spodnje nasvete in si tako omogočite zamenjavo oziroma vračilo izdelkov:

 •  Embalažo odprite previdno, je ne poškodujte in jo shranite. 
 •  Spravite tudi račun, saj ga boste potrebovali ob morebitnem vračilu ali menjavi.
 •  Izdelek si podrobno oglejte, po potrebi previdno preizkusite – pazite, da izdelka ne poškodujete.
 •  Ne odstranjujte etiket, dokler niste prepričani, da boste izdelek zadržali.
 •  Spodnje perilo najprej preizkusite s pomerjanjem čez druga oblačila.

Vračilo in menjava pri osebnih nakupih

Lahko se odločite za vračilo izdelka v zameno za dobropis. Za izdelke, ki ste jih kupili osebno ne vračamo denarja.

Za vračilo izdelka sledite spodnjim korakom:

 1. Preko spleta izpolnite in oddate obrazec za vračilo.
 2. Izdelke pošljite na naslov našega skladišča ali jih po predhodnem dogovoru prinesite osebno. Nujno priložite račun.
 3. Vašo zahtevo bomo obdelali takoj, ko prejmemo vaš paket oziroma najkasneje v 5. dneh po prejemu paketa. Ko bo vaše vračilo obdelano, boste o tem obveščeni preko e-pošte. Dobropis vam bomo poslali na mejl. Lahko ga koristite pri naslednjem nakupu.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Strinjam se Nastavitve

X