Brezplačna poštnina pri nakupu nad 80 EUR / Aktualna koda za -10 % : POPUST10

info@solemio.si  +386 41 431 410  |  Pon - Pet: 9 - 14h

Vabljeni, da nas obiščete v našem showroomu

Uredili smo prijeten in svetel prostor, kjer vas z veseljem sprejmemo na obisk v naprej dogovorjenem terminu.

Zakaj se morate pri nas naročiti?

Zato, ker najraje sprejmemo samo eno stranko (eno družino) naenkrat. Tako se vam lahko zares posvetimo in si vzamemo čas samo za vas. Naš prostor je majhen (obljubim pa, da je prijeten in se boste v njem dobro počutili). Urejen imamo tudi igralni kotiček in otroci niti opazijo ne, da so prišli pomeriti čevlje. Velikokrat se tudi zgodi, da ne želijo več domov. 🙂

Kje se nahajamo?

Pisarno / showroom imamo v Ljubljani (Vič / Rožna dolina – Bizjakova 9). Ob svetlo rumeni hiši na desni. Pred hišo je tabla Solemio, tako da nas ne morete zgrešiti.

POMEMBNO glede parkiranja: POMEMBNO glede pakiranja: v kolikor pridete do nas z avtom, lahko parkirate pred našo hišo (Bizjakova 9) ob pločniku. Prostor je samo za 1 avto. V kolikor je prostor že zaseden, vas prosimo, da avto pustite na kateri drugi ulici, recimo Jamnikarjevi ali kje v bližini. Če imate težave glede pakiranja, nas lahko pokličete na: +386 41 431 410. Prosimo vas, da ne pakirate pred drugimi hišami v ulici. Pakiranje je na vašo odgovornost. Imamo pa veliko prostora za kolesa, v bližini je tudi avtobusna postaja (linija 14, postajališče Jamnikarjeva).

Kako se prijavite na obisk?

Najlažje tako, da si spodaj v spletnem koledarju izberete želen prosti termin in vpišete svoje podatke (ime in priimek, vaš elektronski naslov in vašo telefonsko številko). Vaše podatke potrebujemo, da vas lahko obvestimo v primeru odpovedi termina.

Kdaj sprejemamo obiske?

  • od ponedeljka do petka od 9 do 14 ure,
  • v torek, četrtek in petek od 14 do 18 ure.

POLETNI DELOVNI ČAS

Čez poletje bo naš showroom odprt popoldan samo ob torkih, dopoldanske termine pa bomo prilagajali glede na naše dopuste. Mogoče nas kakšen dan ne bo, ampak se potrudimo, da bo vsaj ena izmed nas dopoldan v pisarni (za vse nujne primere :))

Hvala za razumevanje. Želimo vam lepe počitnice in lepo poletje!

Koliko minutni termin izbrati?

  • 30 minutni termini: so namenjeni pomerjenju 1 osebe, hitremu obisku, ali obisku več oseb, če točno veste, katere čevlje bi želeli pomeriti.
  • 60 minutni termini: so namenjeni pomerjanju več oseb, celotne družine, ali tudi samo 1 osebe, če se prvič srečujete z bosonogo obutvijo in potrebujete več pomoči pri izbiri.

Res bi radi, da se držite rezerviranih terminov in pridete točno ob uri. Le tako smo vam lahko v najboljšo pomoč.

Zelo radi podarimo otrokom kakšno malenkost in igračo. Če si boste zaželeli kavico ali čaj, vam jih z veseljem skuhamo.

Pridete? 🙂

Komaj čakamo, da se spoznamo v živo.

Toplo dobrodošli.

Vaše obiske sprejemamo Monika, Tamara, Sanja in Staša. 🙂

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Strinjam se Nastavitve

X