Obleka – črtasta

49,99 

Preprosta ženska obleka, ki lepo poudari žensko postavo. Obleka je dolžine približno do kolen in ima ¾ rokave. Izdelana je iz 100% ekološkega bombaža. V njej se boste dobro počutili, hkrati pa boste brez skrbi, saj tkanina ne vsebuje škodljivih snovi. Lahko jo nosite samostojno ali kombinirate s parom nogavic ali legic.

  •     100 % bombaž iz ekološke pridelave, GOTS certifikat.

Vzdrževanje:

  •     Pranje na programu za nežno pranje.
  •     Ne sušiti na soncu!

Living crafts je blagovna znamka, ki že več kot trideset let izdeluje visokokakovostna naravna in trajnostna oblačila. Njihova proizvodnja je okolju prijazna s pravičnimi delovnimi pogoji. Oblačila Living crafts so izdelana iz ekoloških materialov in barvana z okolju prijaznimi nestrupenimi barvami za tkanine. Spodbujajo trajnostno in brezčasno modo, zato je vsak njihov kos oblačila še dolgo nosljiv.

Šifra: LC-63859-613 Kategorije: , ,

Opis

Preprosta ženska obleka, ki lepo poudari žensko postavo. Obleka je dolžine približno do kolen in ima ¾ rokave. Izdelana je iz 100% ekološkega bombaža. V njej se boste dobro počutili, hkrati pa boste brez skrbi, saj tkanina ne vsebuje škodljivih snovi. Lahko jo nosite samostojno ali kombinirate s parom nogavic ali legic.

  •     100 % bombaž iz ekološke pridelave, GOTS certifikat.

Vzdrževanje:

  •     Pranje na programu za nežno pranje.
  •     Ne sušiti na soncu!

Living crafts je blagovna znamka, ki že več kot trideset let izdeluje visokokakovostna naravna in trajnostna oblačila. Njihova proizvodnja je okolju prijazna s pravičnimi delovnimi pogoji. Oblačila Living crafts so izdelana iz ekoloških materialov in barvana z okolju prijaznimi nestrupenimi barvami za tkanine. Spodbujajo trajnostno in brezčasno modo, zato je vsak njihov kos oblačila še dolgo nosljiv.

Dodatne informacije

Znamka

Living Crafts

Material

Organski bombaž

Velikost

L, M, S, XS

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Obleka - črtasta

Dodaj v košarico