Brezplačna poštnina pri nakupu nad 80 EUR / Aktualna koda za -10 % : POPUST10

info@solemio.si  +386 41 431 410  |  Pon - Pet: 9 - 14h

Svetovanje s fizioterapevtko Katjo

V zadnjih letih smo v našem showroomu sprejeli že ogromno vaših obiskov. Z veseljem vam svetujemo glede bosonogih čevljev in vam vse razkažemo. Same imamo kar nekaj izkušenj, vendar vam lahko svetujemo le iz naših lastnih izkušenj. Nismo strokovnjakinje za stopala in to tudi ni naše delo. Zavedamo pa se, da se mnogim izmed vas pojavijo tudi različne težave in bolečine in potrebujete dodatno pomoč. Pojavijo se namreč težave pri hoji, težave z vašimi stopali, lahko so del vas že nekaj časa, ali pa vam šele prehod na bosonogo obutev pokaže, da prihaja v vašem telesu do neravnovesij.

Zato smo v Solemiu za vas poiskali strokovno pomoč! Po novem vam nudimo posvet s fizioterapevtko Katjo Benko Zgonc.

Skupni čas posveta traja 1 uro (40 minut strokovnega posveta in 20 minut izbira primernih bosonogih čevljev).

Cena posveta: 30 eur

Komu je svetovanje namenjeno?

Svetovanje je namenjeno osebam, ki želijo pridobiti širšo sliko o delovanju lastnega telesa. To je:

– odrasli populaciji

– starejšim otrokom.

Svetovanja niso namenjena reševanju razvojnih težav otrok. Če ste v dilemi, ali je svetovanje primerno za vas, lahko svoje vprašanje pošljete na info@solemio.si  

Kako se naročite na posvet?

Trenutno imamo odprte termine za strokovni posvet v torek med 9-14h uro. Prosimo vas, da se na termin prijavite vsaj dva dni prej, da se lažje organiziramo. Termin si lahko rezervirate preko spodnjega koledarčka. Plačilo posveta je možno predhodno na naš trr, ali po posvetu s kartico ali gotovino.

Kaj obsega strokovno svetovanje (40 minut): 

-ocena telesne drže

-analiza hoje 

-ocena (funkcionalnosti) stopala  

-nasveti in usmeritve za preventivno delovanje

Po pridobitvi osnovnih informacij o stopalu sledi izbira primernih čevljev s svetovalko za bosonogo obutev. 

Kdo je Katja?

Katja o sebi pravi: “Po izobrazbi sem fizioterapevtka, po svojem poslanstvu pa oseba, ki že vrsto let raziskuje delovanje našega telesa, povezavo telesa z umom in oseba, ki osvetljuje in spodbuja ljudi k lastnim uvidom. Pot materinstva mi je preko opazovanja odprla razširjen pogled na naravno gibanje. Navsezdanje sem tisti čas spoznala tudi bosonogo obutev, brez katere si sedaj ne predstavljam več življenja. 

Filozofija mojega delovanja….

Zavedam se kompleksnosti delovanja našega telesa. Nikoli ne obstaja samo ena rešitev za nastale težave, zato se trudim odprto komunicirati in svetovati z vidika celostnega pristopa. Ob stalnem raziskovanju in proučevanju se v svoji praksi vedno bolj vračam nazaj k osnovam in k razumevanju individualnega posameznika.

Študij nadaljujem tudi na magisteriju, kar me bogati v razmišljanju in širjenju pogledov. Ob stalnem raziskovanju in nadgrajevanju znanja se v svoji praksi vedno bolj vračam nazaj k osnovam in razumevanju individualnega človeškega (telesnega) ustroja.

Kot fizioterapevt-študent sem delo opravljala v Dolenjskih Toplicah, Splošni bolnišnici Celje, Bolnišnici Sežana, Ciriusu Vipava. Pripravništvo sem opravila v UKC Ljubljana (Klinični inštitut za medicino dela, prometa in športa-Center za medicino športa). Moja zadnja zaposlitev je bila v Bolnišnici Sežana, na rehabilitacijskem oddelku v sklopu podaljšanega bolnišničnega zdravljenja.”

Veselim se vašega obiska, da se spoznamo in skupaj poiščemo rešitev za vaše težave. S tem pa tudi pripomoremo k bolj lahkotnemu gibanju vašega telesa.

Katja Benko Zgonc

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Strinjam se Nastavitve

X